Women-centered 1-op-1 coaching

Sowings is er niet alleen voor vrouwen, maar de meeste 1-op-1 klanten zijn wel vrouwen. Want kiezen voor datgene wat echt bij je past, loslaten wat je denkt en liefdevol vasthouden aan je grenzen, is in de praktijk vaak nog steeds anders voor vrouwen. Helemaal in omgevingen waarin meer mannen te vinden zijn. 

 

De vrouwen (en mannen) die ik ondersteun zijn, net zoals jij, hoogopgeleid en willen meer uit hun carrière en hun leven halen. Ze willen bewuster leven. Doen waar ze goed in zijn. Bijdragen aan wat ze belangrijk vinden. En zich minder laten leiden door deadlines en de verwachtingen van anderen. Want diep van binnen weet je dat je meer kunt bereiken of dat het allemaal gemakkelijker zou kunnen zijn. 

 

Wat je exacte vraag ook is, persoonlijke coaching helpt je om eindelijk aan de slag te gaan met het inrichten van je werk en leven zoals jij dat wilt. Zodat je weer - of eindelijk echt - jezelf kunt zijn en volop kunt genieten van je fijne leven. Met: 

 

√ meer zelfvertrouwen 
√ meer eigenaarschap
√ een heldere purpose
√ een gezonde balans
√ een totaal andere mindset
√ meer energie
√ en heldere grenzen waar je niet langer overheen gaat 

 

Dit is wat ik zeker weet uit mijn eigen ervaring en de ervaring met mijn klanten: je kunt werken en leven met minder stress, minder schuldgevoel en veel meer impact en plezier. Je moet alleen wel voluit durven bloeien. 

 

Hoe wil jij  je waardevolle tijd en energie besteden?

Foto: By Lieke Vroomen
Foto: By Lieke Vroomen

3-2-1...Get ready to bloom! 

Of je nu op zoek bent naar intensieve begeleiding om het echt anders aan te pakken, of liever wat laagdrempeliger aan de slag gaat met dat ene punt: er is een Sowings pakket voor jou. En maatwerk is natuurlijk ook mogelijk. 

 

Powerhouse Intensive - het VIP coaching pakket

 • Welkomstpakket met uitgebreide reflectie opdracht
 • Kick-off VIP coach sessie van 2 uur
 • 4x coach call van 1 uur
 • Persoonlijkheidsvragenlijst met uitgebreid rapport (Golden Personality Type Profiler)
 • Heb je tussendoor een vraag? Laat het weten, dan duiken we er samen in. 
 • Je ontvangt regelmatig inspirerende mails van mij die je, ook tussen onze gesprekken door, écht verder helpen. 
 • We werken 4-6 maanden samen. Na een  aantal maanden hebben we opnieuw een coach call om te zien waar je op de lange termijn staat. Zie het als een APK. 

Powerhouse coaching - mini traject

 • Welkomstpakket met reflectie opdracht 
 • Kick-off coach call (online) van 1,5 uur
 • Na 3-4 weken: (online) coach call van 1 uur
 • Na 4-6 weken: (online) check-in call van 30 min 
 • Persoonlijkheidsvragenlijst met uitgebreid rapport (Golden Personality Type Profiler)
 • Je ontvangt tijdens die eerste 3-4 weken iedere week een mail van mij met inspirerende content, een specifieke tip of een extra opdracht om mee aan de slag te gaan. Vragen stellen mag natuurlijk ook! 
 • We werken ongeveer 4 weken samen en ik spreek je ook weer bij de "check-in" om te horen waar je ook op de langere termijn staat.

 

Powerhouse coaching - flex traject

 • We bepalen samen het totaal aantal uren en de looptijd. Daarna is alles flexibel. Een call van 20 min om je weer op weg te helpen? Een ochtend intensief aan de slag met jouw stappenplan? Het kan allemaal!
 • Natuurlijk krijg je ook het welkomstpakket, de persoonlijkheidsvragenlijst en de inspirerende mails tussendoor. 

 


 

 

 

 

En dan...? Wil je je transformatie aan de binnenkant ook aan de buitenkant laten zien? Ik heb een heel fijne samenwerking met Suzanne Lahaye van Uniek Coaching & Styling. Samen brengen we je binnen- en buitenkant nog meer in balans. Want kleding is een krachtige manier om letterlijk te laten zien waar jij voor staat. 


Terugbelverzoek

Wil je meer weten over de persoonlijke coaching van Sowings? Of vrijblijvend kennismaken om te zien of er een klik is? Laat je gegevens hieronder achter zodat ik contact met je kan opnemen en je vragen kan beantwoorden. Mailen naar madeleen@sowings.nl kan ook. 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.