Dat kan anders! Een samenwerking voor groei van binnenuit.

Foto: By Lieke Vroomen
Foto: By Lieke Vroomen

Madeleen Stamm van Sowings en Suzanne Lahaye van Uniek Coaching & Styling geven in het najaar van 2021 allebei een workshop op een event voor jonge vrouwen. Over totaal andere onderwerpen. Suzanne spreekt daar over styling en imago, Madeleen over een growth mindset. Achter de schermen raken ze aan de praat en blijkt al snel dat ze veel gemeen hebben. Zoals hun ervaring dat veel vrouwen zichzelf tekort doen en te weinig laten zien. En de rotsvaste overtuiging dat dat anders kan. Maar ze delen ook interesses in duurzaamheid, purpose, persoonlijke ontwikkeling en moederschap. Bovendien hebben ze allebei de drive om vrouwen te ondersteunen om hun leven mooier te maken en er meer voldoening uit te halen. 

 

Wat begon met een interessant gesprek, groeit uit tot een samenwerking tussen Uniek en Sowings. Deze is gericht is op de relatie tussen binnenkant en buitenkant. Mindset, gedrag, presentatie én actie. Suzanne en Madeleen geven workshops, trainingen, en inspiratiesessies en delen bovendien wekelijks hun inzichten, tips en eigen worstelingen op social media. Hieronder zie je een greep uit die gesprekken. Over belemmerende gedachten, balans vinden en ambities waarmaken.

 

En het gaat over de Inner Development Goals. Het zogenoemde IDG framework helpt organisaties o.a. om inzichtelijk te maken welke vaardigheden ze in huis moeten hebben om voorbereid te zijn en blijven op een onzekere toekomst. De IDG Hub voor Brabant en Limburg wordt door hen gecoördineerd. Daarin leggen ze de focus op 'purposeful living and working'. 

 

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen doen? Rondom de Inner Development Goals of een ander onderwerp? Neem dan contact op met Suzanne of Madeleen. Wij denken graag met je mee!